top of page

Noul Jeep® Avenger

Libertate în formă concentrată

Condu spre viitor cu primul SUV Jeep complet electric. Confruntă provocările contemporane cu capabilități unice, fără emisii de CO2 și cu cele mai recente tehnologii, fără a renunța la stilul Jeep®.


Aventura înseamnă să treci granițele, să explorezi și să te regăsești într-o lume cu totul nouă. Jantele distinctive de 18 inchi din aliaj se potrivesc perfect cu formele musculoase ale celui mai compact Jeep® electric, protejate de aripile embosate și elementele de protecție 360° ale caroseriei.

Estetica îndrăzneață reflectă personalitatea iconică Jeep®:

grila cu șapte elemente, plafonul negru contrastant care îi întărește presența și farurile full-LED și stopurile LED din spate fac Avenger-ul să fie ușor de recunoscut încă de la prima vedere.


Interiorul modern și digital al Jeep® Avenger se potrivește cu libertatea experienței la volanși funcționalitatea sa extraordinară cu o experiență perfect conectată. Nu-ți vine să crezi câte obiecte încap

noul tău SUV: spațiile de stocare pot primi tot conținutul unui bagaj de mână. Tot ceea ce era în el, cum ar fi smartphone-ul tău, cheile de la casă, sticla de apă, trusa de machiaj și ochelarii de soare își găsesc un loc imediat ce te urci în mașină. Pentru viața de zi cu zi sau excursii de weekend, există un spațiu inteligent și organizat pentru orice.

Fiecare călătorie devine o aventură care trebuie experimentată. Pornești la drum în confort deplin datorită scaunelor calde și confortabile tapițate în schema exclusivă de culori galben și negru, accentele galbene ale tabloului de bord și luminile ambientale multicolore, care îți transpun emoțiile în culori.


O experiență convingătoare lipsită de stres. Primul Jeep® 100% electric combină performanța și entuziasmul condusului într-un Jeep® cu puterea completă electrică. Conduceți cu ușurință: 3 minute de încărcare sunt suficiente pentru a garanta 30 km de autonomie cu încărcare rapidă de 100 kW DC – poți reîncărca necesarul mediu zilnic într-o pauza de cafea. Ai libertatea de a alege cea mai bună soluție de încărcare pentru tine: cu Avenger vei primi un set complet de soluții de încărcare. Când te-ai săturat de treburile zilnice, ieși din oraș și experimentează libertatea fără emisii poluante conducând noul tău SUV.  • Până la 404 KM AUTONOMIE ÎN REGIM MIXT 550 km în regim urban * autonomie electrică estimată WLTP

  • 24 MIN 20-80% la o stație de încărcare rapidă DC de 100 kW / h

  • 156 CP Putere electrică

  • 100 KW Încărcare rapidă DC

Când căutăm un vehicul, nu îl alegem doar pe cel care ne place, ci și pe cel care ni se aseamănă.

Noul Jeep® Avenger se remarcă prin determinarea și spiritul de aventură în dimensiune compactă. Tehnologia Selec-Terrain® și Hill Descent Control îți permite să te adaptezi la orice condiții meteorologice pe care le vei întâlni pe drum – ploaie, zăpadă, podea alunecoasă, noul Jeep® Avenger și garda la sol generoasă îți permit să faci față chiar și condițiilor extreme.


Noul Jeep® Avenger îți va face călătoriile mai ușoare și va duce experiența de conducere la un nivel superior. Cu sistemele sale combinate de asistență avansată a șoferului, te va ajuta să menți distanța față de vehiculul din față, păstrând în același timp centrul benzii prin acțiune activă asupra volanului.

La bordul noului Jeep® Avenger, poți conta pe două ecrane digitale de 10,25 inchi: un cluster 100% digital și sistem de infotainment Uconnect™. Și mai mult, poți conecta și reîncărca cu ușurință smartphone-ul cu suportul de încărcare wireless.Bucura-te de libertate. Aplicația Jeep® îți face viața mai ușoară: poți comunica de la distanță cu mașina ta direct de pe smartphone.

Un mare partener de aventură.

Poți contacta centrul de apel 24/7 pentru asistență rutieră sau poți contacta serviciul de asistență pentru clienți direct din aplicația Jeep®. Sistemul furnizează automat poziția vehiculului și numărul VIN centrului de apel, atunci când nu puteți face acest lucru singur.


Tu și Jeep®-ul tău, mereu conectați.

Datorită aplicației Jeep®, ai la dispoziție multe servicii utile, cum ar fi încuierea/deblocarea ușilor vehiculului de la distanță, aprinderea farurilor pentru a vă găsi cu ușurință cheile pe timp de noapte.

De asemenea, este posibilă interacțiunea cu mașina ta datorită asistentului, poți trimite indicații de orientare, poți obține informații despre mașină de acasă și poți seta alerte de conducere pentru limitele de viteză sau intervalele de timp.

Noul Jeep® Avenger este o concentrare de stil, tehnologie și libertate emblematică Jeep®. În plus, este foarte personalizabil. Datorită gamei de accesorii autentice Jeep® de la Mopar®, este mult mai ușor să oferi vehiculului tău o notă personală – precum și să asiguri tot ce ai nevoie pentru următoarele aventuri. Este timpul să începi să te bucuri de călătoria ta. Lăsați Jeep® și Mopar® să vă conducă.
Noutati
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page