TOATA GAMA IVECO DISPONIBILA PRIN ROMIL AUTOMOTIVE
 

IVECO S-WAY

CASA TA DEPARTE DE CASA

CU O CABINA NOU NOUTA,

EFICIENTA REMARCABILA A CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL, NOUL S-WAY ESTE O SOLUTIE COMPLETA DE TRANSPORT CONCEPUTA PENTRU A OFERI O VIATA EXCELENTA LA BORD. 

Noul IVECO S-WAY ESTE UN CAMION CONECTAT 100% CARE DESCHIDE O NOUA ERA IN MANAGEMENTUL FLOTEI SI IN VIATA LA BORD.

Conectivitatea sa avansata mentine soferii conectati in permanenta cu managerul de flota si cu specialistii in asistenta IVECO si cu reteaua de dealer, astfel incat acestia sa nu fie niciodata singuri pe drum.

O cabina cu totul noua, care aduce performanta aerodinamica la un nou nivel, crescand eficienta excelenta a consumului de combustibil a vehiculului cu pana la 4%.

Cabina IVECO S-WAY a fost complet reproiectata in jurul conducatorului auto pentru a oferi conditii de viata, de conducere si de munca de calitate superioara.

IVECO S-WAY introduce o noua lume de conectivitate conceputa pentru a sprijini operatorii logistici si administratorii flotei prin optimizarea disponibilitatii vehiculului, a eficientei combustibilului si a costului total al proprietatii (TCO).

IVECO S-WAY ofera o gama larga de motoare Euro VI/d alimentate cu diesel si gaz natural pentru a se potrivi tuturor aplicatiilor.

Noul IVECO DAILY 2019

IVECO DAILY FURGON & SASIU. 3.5T - 7T

Instinct de business pentru transport.  Daily Blue Power - Utilitara anului 2018

Este mai puternic, versatil şi performant ca niciodată. În plus, datorită instinctului său pentru afacerile din industria transporturilor, prezintă noi caracteristici care îl recomandă ca partener ideal pentru afacerea dumneavoastră. 
Daily Euro 6 pune inovaţia şi tehnologia la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă ajuta să vă gestionaţi în mod eficient autovehiculul şi să beneficiaţi de costuri de proprietate reduse, fiind profitabil pentru afacerea dumneavoastră. Motoarele Euro 6 funcţionează lin şi eficient, reprezentând încă un avantaj sustenabil pentru dumneavoastră.

Autovehiculele din această gamă au, de asemenea, grijă de şoferi: cabina este mai confortabilă şi mai silenţioasă ca oricând, iar datorită transmisiei HI-MATIC, şoferii vor descoperi ce înseamnă plăcerea absolută de a conduce. Gama Daily Euro 6 prezintă, de asemenea, un nou nivel de conectivitate, integrând complet dispozitivele dumneavoastră mobile cu autovehiculul, astfel încât acesta să devină asistentul dumneavoastră personal şi la condus şi în afaceri.

Cea mai vastă gamă din acest segment a devenit şi mai cuprinzătoare pentru a corespunde spectrului din ce în ce mai mare de cerinţe pentru afacerile dumneavoastră şi pentru operatorii de transport din întreaga lume. 
Daily Euro 6 este partenerul perfect, având un instinct imbatabil pentru anticiparea necesităţilor dumneavoastră de afaceri şi oferind întotdeauna soluţii atunci când este necesar, an după an. ​Disponibil prin Romil Automotive, dealer IVECO.

SUSTENABILITATE SI BAZA SOLIDA

Pana la 10% economie de combustibil datorita cracteristicilor ultra eficiente ale noului Daily si pana la 10% economila costurile de mentenanta,

Prin imbunatatirile aduse produsului si prin cresterea intervalelor de schimbare ale uleiului se asigura economie de 10% la costurile de mentenanta pentru misiunile urbane. 

Noul Eurocargo. 6.5T-18T

Noul Eurocargo a fost votat “International Truck of the Year 2016” de juriul format din 25 de ziarişti europeni, cu experienţă în domeniul vehiculelor comerciale. Prestigiosul premiu – al patrulea câştigat de Iveco în ultimii 4 ani – demonstrează angajamentul Iveco în dezvoltarea tehnologiei şi accentul pus pe costul scăzut de proprietate (TCO) şi pe transportul sustenabil.

​Mai atractiv, sustenabil din punct de vedere ecologic, eficient şi manevrabil. Noul Eurocargo, camionul pe gustul citadin: camionul care respectă oamenii şi mediul în care lucrează aceştia, chiar şi pe străzile aglomerate ale unui oraş mare.

Noul Eurocargo – îşi schimbă aspectul, dar eficienţa rămâne aceeaşi: funcţionalitatea şi designul sunt noi, dar autovehiculul îşi păstrează robusteţea, fiabilitatea şi versatilitatea, calităţi apreciate de o jumătate de milion de clienţi din Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Australia şi America Latină. Un partener de afaceri – şi un prieten – pentru toată lumea.

Brosuri

Noul Eurocargo

 

Noul STRALIS >18T

Noul Stralis atinge cel mai înalt nivel în ceea ce priveşte productivitatea şi profitabilitatea, printr-un pachet complet care include funcţii de ultimă generaţie, tehnologii şi servicii personalizate pentru a satisface cerinţele tuturor misiunilor de transport. Cele două modele din cadrul gamei asigură performanţă, un nivel înalt de eficienţă şi reducerea emisiilor în cadrul fiecărei misiuni: 
• NOUL STRALIS pentru operaţiunile regionale, urbane şi construcţii uşoare 
NOUL STRALIS XP pentru transportul pe distanţe lungi.

NOUL STRALIS a parcurs un proces complet de reproiectare a lanţului cinematic, de la motor la pneuri; acesta este dotat cu o nouă arhitectură electrică şi electronică, o nouă transmisie, care este cea mai bună din categoria de apartenenţă, o nouă punte şi suspensie spate şi dispune de funcţiile GPS predictive de ultimă generaţie şi caracteristici specifice pentru a optimiza economia de carburant şi durabilitatea. 
Toate caracteristicile şi îmbunătăţirile noi vizează creşterea la maximum aproductivităţii şi profitabilităţii activităţii de transport şi au fost dezvoltate în colaborare cu clienţii. 
Am monitorizat camioanele produse de noi în condiţii reale de funcţionare, analizând diferitele misiuni (pe distanţe lungi, la nivel regional şi urban) şi distanţele parcurse, viteza comercială, profilul de încărcare şi traseele parcurse.

Pe baza acestei baze cuprinzătoare de date, am dezvoltat pentru clienţii noştri un set complet de soluţii integrate de stimulare a eficienţei, care include programul „TCO2live” şi serviciile exclusive ale acestuia: 
• RAPORTAR E INTELIGENTĂ TCO2 – raportare săptămânală privind stilul de conducere şi consumul de carburant, 
• CONSULTA NŢĂ TCO2 – consultanţă în materie de economisire a carburantului, 
• CURSURI DE CONDUCERE TCO2 – cursuri de conducere orientate spre economisire, 
• Formula exclusivă de GARANŢIE UPTIME. 

 

NOUL TRAKKER >18T Off Road

Productivitate şi siguranţă în condiţii extreme

​Noul Trakker face posibilă orice lucrare. Misiune dificilă? Noi vom reuşi. Obstacole insurmontabile? Noi vom reuşi.

​Gama Noului Trakker oferă un design mai bun, util pentru optimizarea performanţei şi rentabilităţii.

Noul Trakker este conceput să funcţioneze în orice condiţii de vreme şi pe orice tip de teren  – începând cu terenuri inaccesibile până la drumuri în condiţii extreme – oferind siguranţă, confort şi productivitate maxime.

Datorită caracteristicilor oferite şi gamei variate, Noul Trakker este vehiculul potrivit pentru orice misiune.

Printre punctele forte ale vehiculelor Iveco s-au numărat întotdeauna siguranţa şi robusteţea şasiurilor, iar aceste caracteristici sunt şi mai evidente la Noul Trakker.

​Construit din două lonjeroane de oţel special cu secţiune U, şasiele sunt disponibile în 2 grosimi  (7.7mm pentru aplicaţii în care sarcina utilă este prioritară şi 10mm pentru misiuni solicitante). Noul Trakker oferă diverse variante de suspensii, incluzând suspensia mecanică cu arcuri foi parabolice sau semieliptice. Pentru un confort îmbunătăţit şi o stabilitate optimă există modele cu suspensie pneumatică spate cu 4 perne de aer şi ECAS (Electronically Controlled Air Suspension).

Brosuri

Noul Trakker

 
STRALIS X-WAY: CAMIONUL CU CARE MERGI OFF ROAD SI ON ROAD
 

Stralis X-WAY este camionul cu cea mai mare sarcina utila din segmentul sau care combina cea mai buna eficienta a combustibilului si siguranta camioanelor IVECO on-road cu robustetea celor off-road. 

Strayegia specializarii pe misiune este dusa la extrem, pentru a se potrivi cu precizie exigentelor tale.

CEA MAI MICA GREUTATE PROPRIE PENTRU CEA MAI MARE SARCINA UTILA. Betoniera cu greutatea proprie a camionului de doar 9 tone.

Versiunea Super Loader (SL) va face din betoniera ta vehiculul perfect pentru operatiunile din constructii, cu cea mai mica greutate proprie a camionului din industrie.

LEGENDARA ROBUSTETE A SASIULUI SAU 8X4

CEA MAI BUNA EFICIENTA A COMBUSTIBILULUI ASOCIATA MOTORULUI DE 9 LITRI cu pana la 400 CP (294 kW) si 1.700 Nm si cel mai bun raport putere maximă / densitatea cuplului

TREI CABINE CARE OFERA CONFORT SI SIGURANTA DE UTIMA GENERATIE. 

POTI ALEGE DIN CELE TREI TIPURI DE CABINE PENTRU STRALIS X-WAY:

 • AD (Active Day) cabina scurta cu acoperis jos

 • AT (Active Time) cabina de dormit cu acoperis jos sau mediu inaltat, si confort sporit

 • AS (Active Space) cabina de dormit, cea mai spatioasa cabina de camion conceputa pentru transport pe distante lungi

CELE MAI PERFORMANTE TEHNOLOGII DE ECONOMIE A COMBUSTIBILULUI SI SIGURANTA INTR-UN SINGUR CAMION. Stralis X-WAY este proiectat special pentru a asigura beneficiile economiei de combustibil si sistemelor de siguranta.

ECONOMIE DE COMBUSTIBIL

 • Sistemul HI-CRUISE predictiv

 • AUXILIARELE SMART de prevenire a irosirii de energie

 • Sistemul SMART EGR, care asigura economia de combustibil, optimizeaza timpul de injectie

 • Sistemul ANTI-IDLING, inchide motorul dupa un timp predefinit

SIGURANTA

 • EBS Franarea Electronica

 • ESP Program Electronic de Stabilitate

 • AEBS Sistem Avansat de Franare de Urgenta

 • LDWS Sistem de Avertizare la Parasirea Benzii

© 2019 AUTOPADOVA contact@autopadova.ro

Iasi, Sos. Iasi-Letcani DN 28 km 61

Iasi, Calea Chisinaului 57

Bacau, Calea Republicii 179

ROMIL@ www.romil.ro

Autopadova dealer autorizat Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Suzuki.

Romil Automotive dealer autorizat Iveco.

Autopadova - dealer FIat din 1995

Romil - dealer Iveco din 1997

 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • Google+ Social Icon
 • YouTube Social Icon
 • Pinterest Social Icon