top of page
Iveco Range

Iveco Range

Iveco S Way

Iveco S Way

Iveco Daily

Iveco Daily

Iveco S-Way

Iveco S-Way

Iveco T Way

Iveco T Way

Iveco Daily

Iveco Daily

Iveco New Daily

Iveco New Daily

Stralis X-Way

Stralis X-Way

IVECO DAILY SASIU

IVECO DAILY SASIU

IVECO EUROCARGO

IVECO EUROCARGO

Iveco Trakker

Iveco Trakker

Service autorizat

Service autorizat

INFOLINE: 0757.800.900

INFOLINE: 0757.800.900

Iveco Logo Autopadova.png

Noul IVECO S-WAY

CASA TA DEPARTE DE CASA

CU O CABINA NOU NOUTA

EFICIENTA REMARCABILA A CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL, NOUL S-WAY ESTE O SOLUTIE COMPLETA DE TRANSPORT CONCEPUTA PENTRU A OFERI O VIATA EXCELENTA LA BORD. 

Noul IVECO S-WAY ESTE UN CAMION CONECTAT 100% CARE DESCHIDE O NOUA ERA IN MANAGEMENTUL FLOTEI SI IN VIATA LA BORD.

Conectivitatea sa avansata mentine soferii conectati in permanenta cu managerul de flota si cu specialistii in asistenta IVECO si cu reteaua de dealer, astfel incat acestia sa nu fie niciodata singuri pe drum.

Iveco s-way.png

O cabina cu totul noua, care aduce performanta aerodinamica la un nou nivel, crescand eficienta excelenta a consumului de combustibil a vehiculului cu pana la 4%.

Cabina IVECO S-WAY a fost complet reproiectata in jurul conducatorului auto pentru a oferi conditii de viata, de conducere si de munca de calitate superioara.

IVECO S-WAY introduce o noua lume de conectivitate conceputa pentru a sprijini operatorii logistici si administratorii flotei prin optimizarea disponibilitatii vehiculului, a eficientei combustibilului si a costului total al proprietatii (TCO).

IVECO S-WAY ofera o gama larga de motoare Euro 6/D alimentate cu diesel si gaz natural pentru a se potrivi tuturor aplicatiilor.

IVECO S-Way a câștigat titlul de ”Camionul sustenabil al anului 2021"

Noul S-Way: Finantare cu dobanda 1.99%

Descarca aici brosura S-Way

Daily

 

IVECO DAILY
FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU NOUL DVS. PARTENER DE AFACERI

SUSTENABILITATE SI BAZA SOLIDA

Premieră la nivelul industriei.
Familia Air-Pro a Noului Daily: suspensiile pneumatice inovative cu sistem electronic inteligent de control, ușor de controlat prin intermediul unui joystick din cabină, îmbunătățesc confortul în conducere, vă protejează pe dvs. și încărcătura și se adaptează la activitatea dvs. 

Bună, Daily!
Cu asistentul pentru șofer cu acționare vocală al Noului Daily, IVECO DRIVER PAL, puteți interacționa nemijlocit și prin intermediul vocii cu vehiculul dvs., bucurându-vă, astfel, de o experiență de conducere sigură și fără stres. 

Finantare cu 0% comisioane si dobanda fixa 1.99% / 60 de luni

Oferta
Overview_1_edited.jpg

IVECO DAILY FURGON & SASIU. 3.3T - 7.5T

Noul Daily vă asigură cea mai bună performanță în orice misiune de transport. Cele două motorizări oferă eficiență înaltă a consumului de combustibil:

 • motor de 2,3 litri - puteri cuprinse între 116 și 156 CP

 • motor de 3 litri (disponibil și în versiune pe Gaz Natural Comprimat) - 4 puteri maxime diferite, de la 136 la 207 CP și cuplu maxim de până la 470 Nm


Iar, cu ajutorul sistemului de post-tratare complet reproiectat, cu tehnologie dublu SCR, Daily este capabil să păstreze posibilitățile extensive de carosare ale modelelor anterioare.

ECONOMII DE COMBUSTIBIL DE PÂNĂ LA 6%

 • o creștere cu 25% a presiunii în sistemul common rail, care îmbunătățește eficiența combustiei

 • noi pistoane din oțel cu rezistență termo-mecanică îmbunătățită


CELE MAI BUNE CARACTERISTICI DE SHIMBARE A VITEZELOR ȘI DE PRECIZIE DIN CLASA SA
Datorită schimbătorului de viteze al Noii Transmisii și sistemului de Sincronizare Optimizată, cutia manuală de viteze a Noului Daily oferă o experiență excelentă de conducere:

 

 • reducere a jocului schimbătorului de viteze cu până la 50%

 • durabilitate extinsă cu 18%

 • nu necesită schimbarea uleiului

Noile scaune sunt proiectate să se adapteze șoferului și pasagerului, oferind confortul suprem: structura lor a fost optimizată pentru urcări și coborâri frecvente, în cadrul aplicațiilor de livrare, și, pentru prima dată în cazul unui vehicul comercial ușor, au atât șezutul, cât și spătarul din spumă cu memorie.

 • Se adaptează la forma corpului dvs.

 • Sunt moi și absorb energia

 • Protecție în caz de impact

Santier
Anchor 1
Eurocargo
IMG_2683.JPG

IVECO EUROCARGO 6.5T-18T 4x2 sau 4x4

Noul Eurocargo a fost votat “International Truck of the Year 2016” de juriul format din 25 de ziarişti europeni, cu experienţă în domeniul vehiculelor comerciale. Prestigiosul premiu – al patrulea câştigat de Iveco în ultimii 4 ani – demonstrează angajamentul Iveco în dezvoltarea tehnologiei şi accentul pus pe costul scăzut de proprietate (TCO) şi pe transportul sustenabil.

​Mai atractiv, sustenabil din punct de vedere ecologic, eficient şi manevrabil. Noul Eurocargo, camionul pe gustul citadin: camionul care respectă oamenii şi mediul în care lucrează aceştia, chiar şi pe străzile aglomerate ale unui oraş mare.

Noul Eurocargo – îşi schimbă aspectul, dar eficienţa rămâne aceeaşi: funcţionalitatea şi designul sunt noi, dar autovehiculul îşi păstrează robusteţea, fiabilitatea şi versatilitatea, calităţi apreciate de o jumătate de milion de clienţi din Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Australia şi America Latină. Un partener de afaceri – şi un prieten – pentru toată lumea: ușor manevrabil, robust, versatil. 

Brosuri

Noul Eurocargo

Off Road
Trakker

IVECO TRAKKER OFF ROAD

Productivitate şi siguranţă în condiţii extreme. Un etalon al fiabilitatii pentru constructori.

​Noul Trakker face posibilă orice lucrare. Misiune dificilă? Noi vom reuşi. Obstacole insurmontabile? Noi vom reuşi.

​Gama Noului Trakker oferă un design mai bun, util pentru optimizarea performanţei şi rentabilităţii si disponibil in peste 1700 de versiuni.

Noul Trakker este conceput să funcţioneze în orice condiţii de vreme şi pe orice tip de teren  – începând cu terenuri inaccesibile până la drumuri în condiţii extreme – oferind siguranţă, confort şi productivitate maxime.

Datorită caracteristicilor oferite şi gamei, Noul Trakker este vehiculul potrivit pentru orice misiune: Motorizari Cursor 310CP pana la 500 CP,  o amplă varietate de șasie, suspensii sau rapoarte în punte. 

Printre punctele forte ale vehiculelor Iveco s-au numărat întotdeauna siguranţa şi robusteţea şasiurilor, iar aceste caracteristici sunt şi mai evidente la Noul Trakker -  un vehicul de top care vă asigură performantă în materie de productivitate, eficiență, design și confort.

​Construit din două lonjeroane de oţel special cu secţiune U, şasiele sunt disponibile în 2 grosimi  (7.7mm pentru aplicaţii în care sarcina utilă este prioritară şi 10mm pentru misiuni solicitante). Noul Trakker oferă diverse variante de suspensii, incluzând suspensia mecanică cu arcuri foi parabolice sau semieliptice. Pentru un confort îmbunătăţit şi o stabilitate optimă există modele cu suspensie pneumatică spate cu 4 perne de aer şi ECAS (Electronically Controlled Air Suspension).

Brosuri

Noul Trakker

X Way
IVECO X-WAY
CAMIONUL CU CARE MERGI OFF ROAD SI ON ROAD

Stralis X-WAY este camionul cu cea mai mare sarcina utila din segmentul sau care combina cea mai buna eficienta a combustibilului si siguranta camioanelor IVECO on-road cu robustetea celor off-road. 

Strayegia specializarii pe misiune este dusa la extrem, pentru a se potrivi cu precizie exigentelor tale.

CEA MAI MICA GREUTATE PROPRIE PENTRU CEA MAI MARE SARCINA UTILA. Betoniera cu greutatea proprie a camionului de doar 9 tone.

Versiunea Super Loader (SL) va face din betoniera ta vehiculul perfect pentru operatiunile din constructii, cu cea mai mica greutate proprie a camionului din industrie.

LEGENDARA ROBUSTETE A SASIULUI SAU 8X4

CEA MAI BUNA EFICIENTA A COMBUSTIBILULUI ASOCIATA MOTORULUI DE 9 LITRI cu pana la 400 CP (294 kW) si 1.700 Nm si cel mai bun raport putere maximă / densitatea cuplului

TREI CABINE CARE OFERA CONFORT SI SIGURANTA DE UTIMA GENERATIE. 

POTI ALEGE DIN CELE TREI TIPURI DE CABINE PENTRU STRALIS X-WAY:

 • AD (Active Day) cabina scurta cu acoperis jos

 • AT (Active Time) cabina de dormit cu acoperis jos sau mediu inaltat, si confort sporit

 • AS (Active Space) cabina de dormit, cea mai spatioasa cabina de camion conceputa pentru transport pe distante lungi

CELE MAI PERFORMANTE TEHNOLOGII DE ECONOMIE A COMBUSTIBILULUI SI SIGURANTA INTR-UN SINGUR CAMION. Stralis X-WAY este proiectat special pentru a asigura beneficiile economiei de combustibil si sistemelor de siguranta.

ECONOMIE DE COMBUSTIBIL

 • Sistemul HI-CRUISE predictiv

 • AUXILIARELE SMART de prevenire a irosirii de energie

 • Sistemul SMART EGR, care asigura economia de combustibil, optimizeaza timpul de injectie

 • Sistemul ANTI-IDLING, inchide motorul dupa un timp predefinit

SIGURANTA

 • EBS Franarea Electronica

 • ESP Program Electronic de Stabilitate

 • AEBS Sistem Avansat de Franare de Urgenta

 • LDWS Sistem de Avertizare la Parasirea Benzii

Malaxor Autopadova.png
Oferta
logo_iveco.png
oktrucks.png
bottom of page