top of page

Noul Ducato


Fiat Ducato face cel mai mare pas din ultimii 40 de ani.

Deja sinonim cu inovația și eficiența, odată cu noua generație, Ducato primește sisteme de asistență avansate, un bord complet digital cu cele mai bune soluții infotainment din clasă și devine mai mult decât un copilot: este colegul pe care ți-l doreai. Pastrând eficiența spațiului de încărcare, noul Ducato face parte dintr-o familie cu trenuri de rulare noi, redefinite în mod particular pentru clasa LCV.


INFOTAINMENT DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Interiorul a devenit o oază de relaxare pentru șofer și cei doi colegi ai săi: conectivitate Apple Car/ Android Auto, încărcare wireless pentru smartphone, instrumentar de bord complet digital.

CONFORT SUPERIOR PENTRU ȘOFER

Infuzia de rafinament în cabină continuă la nivelul poziției la volan, cu scaune mai confortabile, cu suport îmbunătățit, bord și volan redesenate pentru o accesibilitate mai bună.

NOI MOTORIZĂRI MULTIJET3

Noul motor 2.2 Multijet disponibil în plaje de putere de la 120 la 180 CP, alături de cutie manuală sau transmisie automată în 9 trepte, oferă mai bune performanțe din segment, consum și emisii îmbunătățite cu 7% și un rezervor mărit la 90 de litri
CEL MAI EFICIENT SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE DIN CLASĂ

Chiar dacă interiorul a fost rafinat la standarde demne de “autototurism”, caracterul utilitar al modelului rămâne neschimbat.


FARURI FULL-LED

Noul motor 2.2 Multijet disponibil în plaje de putere de la 120 la 180 CP, alături de cutie manuală sau transmisie automată.VERSIUNI ȘI VOLUME

Ducato rămâne la fel de versatil ca versiunea anterioară, cu 7 gabarituri diferite de caroserie și până la 17 m3.

Comments


Noutati
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page