top of page

Noua Alfa Romeo Stelvio

Frumusețe ghidată de tehnologie.Emoția, versatilitatea și confortul sunt standard, iar acum le-am adăugat și mai multă tehnologie. SUV-ul clasic este reinterpretat în maniera Alfa Romeo, iar Stelvio este acum mai sportiv și dotat cu sisteme de siguranță și autonomie nivel 2 (ADAS). Noile interioare creează un ambient unic, rafinat, unde formele și materialele sunt în deplină armonie. Noul display Multitouch de 8.8 inchi răspunde instant comenzilor tactile, în timp ce instrumentarul de bord TFT color de 7 inchi îți oferă informații detaliate despre starea mașinii și sistemele de siguranță activă.

Conectivitatea Apple CarPlay/ Android Auto este inclusă, iar în zona cotierei ai acum încărcare wireless pentru telefon. Volanul îmbrăcat în piele este restilizat, include comenzi integrate și poate fi însoțit opțional de padele din aluminiu montate pe coloana de direcție.

Disponibil în versiuni de putere de până la 510 CP, Noul Alfa Romeo Stelvio este animat de propulsoare turbo eficiente, conectate la transmisia ZF în 8 rapoarte și tracțiunea integrală Q4.


Commenti


Noutati
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page