Iveco Daily Blue Power – International Van of the Year 2018


Juriul internațional compus din 25 de jurnaliști a decis: câștigătorul titlului International Van of the Year 2018 este Iveco Daily Blue Power.

Nu este greu de înțeles ce anumie i-a convins pe distinșii jurnaliști să-i atribuie titlul suprem italianului. În primul rând – sistemul de propulsie complet electric, capabil de o autonomie de până la 200 km și capacității de încărcare a bateriilor în mai puțin de 2 ore la stațiile publice de mare putere. O altă caracteristică a vehiculului comercial electric este disponibilitatea în două versiuni de caroserie – van și șasiu – și capacitatea de a fi încărcat până la o greutate brută de 5,6 tone, fapt care îl transformă în vehicul ideal pentru o mulțime de aplicații urbane, de la transport și livrare de marfă, la transport de persoane.

Pe lângă versiunea electrică, în gama Daily mai sunt disponibile și variantele Hi-Matic, respectiv diesel. Prima este propulsată de un motor cu gaz natural comprimat, combinat cu o transmisie automată cu 8 trepte, dezvoltă 136 CP și 350 Nm și produce cu 76% mai puține particule și cu 12% mai puțini oxizi de carbon decât motorul diesel cu performanțe echivalente. Chiar dacă poluează mai mult, versiunea diesel a devenit cu 7% mai eficientă după revizuirea din 2016 și respectă normele Euro6, fiind totodată pregătită pentru introducerea noilor norme de stabilire a consumului, RDE, ce vor fi introduse în 2020.

”Felicitări companiei Iveco pentru nevelul la care a ajuns cu modelul Daily Blue Power. Iveco a fost mereu un promotor al sustenabilității în segmentul LCV. Noua gamă Daily Blue Power confirmă această poziție”, a declarat Jarlath Sweeney, președintele juriului IVOTY.

Iveco Daily este la a treia victorie în cei 40 de ani de viață, ultimul triumf datând din 2015. Compania italiană se află ”pe val”, adjudecându-și anul trecut și titlul ”Camionul Sustenabil al Anului” doi ani consecutivi: în 2017, Eurocargo a triumfat la categoria ”Distribuție”, iar pentru 2018, câștigătorul este noul Daily Hi-Matic Natural Power.

#iveco #daily

Noutati
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© AUTOPADOVA contact@autopadova.ro

Iasi, Sos. Iasi-Letcani DN 28 km 61

Iasi, Calea Chisinaului 57

Bacau, Calea Republicii 179

ROMIL@ www.romil.ro

Autopadova dealer autorizat Alfa Romeo,Fiat, Jeep, Suzuki.

Romil Automotive dealer autorizat Iveco.

Autopadova - dealer FIat din 1995

Romil - dealer Iveco din 1997

Descarca brosura modele 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon