NOUL IVECO STRALIS XP, „CAMPIONUL TCO2”


Noul Iveco Stralis XP are la baza modelul Hi-Way, pastrand de la acesta sistemul Euro VI HI-SCR si cabina. Stralis XP a fost conceput pentru a reduce costurile de exploatare pentru companiile de transport, de aici si supranumele dat de catre cei de la Iveco, „Campionul TCO2”.

TCO2 face referire la costul total de proprietate (Total Cost of Ownership – TCO) si CO2, nivelul emisiilor. Reducerea acestui cost de exploatare este posibil datorita numeroaselor imbunatatiri aduse noului model cat si a solutiilor inovatoare folosite la proiectarea acestuia.

Pornind de la noua gama de motoare diesel Cursor de 8,7 litri (Cursor 9), 11,1 litri (Cursor 11) și 12,9 litri (Cursor 13), ce pot dezvolta o putere de la 310 CP la 570 CP, Stralis XP beneficiaza de mai multe modificari fata de Hi-Way: un lant cinematic complet nou, noi sisteme electrice si electronice, o noua transmisie HiTronix cu Hi Cruise si sistem predictiv de schimbare al treptelor de viteza, o noua punte spate si suspensie spate si cea mai noua generatie GPS cu functii predictive.

Toate imbunatatirile si noile echipamente genereaza o reducere a consumului de carburant de pana la 11%, in timp ce noile servicii promit sa adauge economii suplimentare de pana la 3%. Impreuna, ele reduc costul total al lui Stralis XP in operatiunile de transport pe distante lungi cu pana la 5,6%

Iveco Stralis XP este disponibil prin Romil Automotive. http://iveco.romil.ro

Infoline: 0757.800.900

#stralisxp #iveco #euro6 #tc0 #tco #transportinternatiopnal #camion

Noutati
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© AUTOPADOVA contact@autopadova.ro

Iasi, Sos. Iasi-Letcani DN 28 km 61

Iasi, Calea Chisinaului 57

Bacau, Calea Republicii 179

ROMIL@ www.romil.ro

Autopadova dealer autorizat Alfa Romeo,Fiat, Jeep, Suzuki.

Romil Automotive dealer autorizat Iveco.

Autopadova - dealer FIat din 1995

Romil - dealer Iveco din 1997

Descarca brosura modele 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon