Noul Suzuki Vitara Copper Edition


Vitara, cel mai vandut model din gama Suzuki in Romania, este disponibil acum intr-o noua editie speciala.Vitara Copper Edition aduce o noua serie de personalizari, la interior si exterior, care face acest model mai rafinat si sofisticat.

O versiune mai rafinata si sofisticata a best-sellerului marcii in Romania, Vitara Copper Edition vine cu o serie de elemente speciale atat la interior, cat si la exterior care ofera un plus de eleganta. Editia speciala a primului SUV compact cu o clasificare de 5 stele in cadrul programului de testate Euro NCAP este disponibila cu motorul de 1,6 litri pe bezina atat cu tractiune 2WD, cat si cu sistemul inovator de tractiune integrala ALLGRIP. Printre dotarile care scot in evidenta editia speciala Vitara Copper Edition se numara noua culoare a plafonului panoramic (Galactic Gray), grila cu 5 elemente folosita si la versiunea Vitara S sau jantele de aliaj de 17 inch. Accentele de cupru dau o tusa stilata interiorului, insertiile speciale fiind vizibile pe portiere, consola centrala, plansa de bord si scaune.

Vitara Copper Edition se diferentiaza prin: - Grila frontala Sport; - Jante aliaj 215 / 55R 17 "Copper"; - Ornament panou bord colorat "Copper" - Ornamente guri de ventilatie "Copper" - Ornament consola "Copper" - Ornament portiere interioare "Copper"; - Tapiterie mixta: piele ecologica / piele intoarsa cu insertii "Copper"; Suzuki Vitara Copper Edition se poate comanda in 5 combinatii de culori (trei single tone, doua two tone), una dintre culori - Sphere Blue Metallic, fiind complet noua.

Detalii complete: Vitara Special Edition

#suzuki #vitara #Copper #specialedition

Noutati
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© AUTOPADOVA contact@autopadova.ro

Iasi, Sos. Iasi-Letcani DN 28 km 61

Iasi, Calea Chisinaului 57

Bacau, Calea Republicii 179

ROMIL@ www.romil.ro

Autopadova dealer autorizat Alfa Romeo,Fiat, Jeep, Suzuki.

Romil Automotive dealer autorizat Iveco.

Autopadova - dealer FIat din 1995

Romil - dealer Iveco din 1997

Descarca brosura modele 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon