top of page

Alfa Romeo Giulia este una din principalele atracții ale Salonului Auto de la Geneva


Alfa Romeo a adus la Geneva varianta "civilă" a modelului Giulia, sedanul extrem de așteptat pe piața din Europa. Alături de Giulia, vizitatorii au putut admira modelele Giulietta și MiTo facelift.

Alfa Romeo a avut unul dintre cele mai aglomerate standuri din prima zi de presă a Salonului Auto de la Geneva. Motivul a fost modelul Giulia, prezent în varianta sa normală. Anterior, Alfa Romeo prezentase doar versiunea performantă a modelului Giulia, Quadrofoglio Verde de 510 CP.

La Geneva, presa de specialitate a putut vedea pentru prima dată modelul Alfa Romeo Giulia în variantă normală, modelele prezente la standul mărcii fiind echipate cu motoare diesel de 2.2 litri de 150 și 190 CP, dar și cu propulsorul pe benzină de 2.0 litri și 200 CP. Deși a pierdut o parte din liniile musculoase ale versiunii Quadrofoglio Verde, Giulia rămâne o prezență impresionantă cu linii agresive și un look aparte. Interiorul s-a dovedit a fi alcătuit din materiale de calitate la prima vedere. Giulia are toate atu-urile să devină un model preferat de către clienții mărcii.

Noutati
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page