top of page

IVECO - Primăvara de legendă 🧢 🕶️ 🚚 🚚


Modalitate de înscriere în campanie:

Pasul 1 Completează formularul de programare și vino în perioada 3 aprilie 2023 – 3 iulie 2023, în rețeaua de distribuitori autorizați IVECO.

Pasul 2 Efectuează mentenanța sau reparația vehiculului sau pur și simplu achiziționează piese și accesorii originale IVECO din una dintre gamele oficiale IVECO: Genuine Parts, Reman Parts, NEXPRO by IVECO, IVECO Accessories. Facturile care nu conțin cel puțin un cod din gamele menționate, nu vor fi eligibile.

Pasul 3 Încarcă factura în formular (fotografia facturii sau scan) și primești un cadou. În funcție de valorile acumulate în perioada campaniei, poți primi:

  1. O șapcă personalizată TURBOSTAR, pentru fiecare factură cu o sumă cuprinsă între 1.000 RON și 4.999,99 RON*.

  2. O șapcă personalizată TURBOSTAR + un set de ochelari de soare și toc personalizat TURBOSTAR, pentru fiecare factură cu o sumă de cel puțin 5.000 RON*.

În paralel, vom trage la sorți în fiecare săptămână un participant pentru a câștiga o machetă TURBOSTAR. Numele câștigătorului va fi publicat pe www.ivecopentrutine.ro/primavara-de-legenda

Pentru mai multe detalii, accesează regulamentul campaniei.

Vino în rețeaua de distribuitori autorizați participanți IVECO și bucură-te de cadouri*Imaginile sunt cu titlu de prezentare. *Valorile reprezintă suma totala a facturii, indiferent de tip de factură (cu sau fără cost de manoperă). Sumele sunt exprimate fără TVA.


Noutati
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page