top of page

Intră în rândul aventurierilor cu Noul Jeep® Grand Cherokee L!

Acum poți lua cu tine și mai multe bagaje esențiale și persoane dragi în aventurile tale,

datorită celor trei rânduri de scaune, care pot acomoda până la 7 pasageri.


CONFORT DEPLIN

Noul Grand Cherokee L oferă cea mai confortabilă experiență Jeep® de până acum: sistemul de climatizare pe trei zone menține temperatura perfectă pentru toți pasagerii, în

timp ce scaunele încălzite și ventilate pentru șofer și pasager asigură călătorii plăcute indiferent de anotimp. În plus, și pasagerii de pe al doilea rând beneficiază de scaune ventilate.


SIGURANȚĂ PENTRU TINE ȘI CEI DIN JUR

Toate sistemele de siguranță pe care ți le dorești sunt standard: de la Surround View (camere cu vedere 360) și Blind Spot & Cross Path Detection (Avertizare unghi mort și asistență laterală la ieșirea din parcare cu spatele), la Adaptive Cruise Control cu funcție Stop&Go și Active Lane Management System.MII DE POSIBILITĂȚI, ACEEAȘI CAPACITATE


Grand Cherokee L nu își trădează originile, datorită sistemului de tracțiune integrală Quadra-Trac I®, sistemului Selec-Terrain și unghiurilor impresionante de atac și degajare. Masa remorcabilă maximă de 2.800 KG îți permite să duci hobby-urile tale oriunde e nevoie.
DESIGN INCONFUNDABIL JEEP®

Jantele din aliaj de 20”, pachetul de inserții cromate și pasajele roților de culoare neagră amplifică prezența noului model Grand Cherokee L pe drum. În plus, tapițeria din piele perforată Capri bej și inserțiile interioare An-Teak (lemn cafeniu) creează o zonă de confort în care vei dori să te întorci.

Comments


Noutati
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page