top of page

Hybrid fără limite.

Levante Hybrid este SUV-ul produs de Maserati care amplifică performanța și subliniază stilul, în condiții de eficiență îmbunătățită. Plin de inspirație, electrificat, negreșit un Maserati răsunător.

Performanță fără compromis


Tehnologia hibridă de pe Noul Levante este concepută pentru a amplifica emoția fiecărei aventuri. Cu aproape o secundă mai rapid decât Levante Diesel, este capabil de un sprint 0-100 km/h în 6 secunde. Este un mild hybrid, dar e departe de a fi cuminte și îți oferă fiorii și sunetul original Maserati.Electrificare integrală


Arată ca un SUV 4x4, dar oferă dinamica și performanța Maserati. Șasiul lui Levante Hybrid este realizat din materiale ușoare, ranforsate, cu rigiditate excepțională, un centru al greutății coborât și distribuția egală a maselor între punți (50:50).

Sistemul E-Booster lucrează în tandem cu sistemul turbo și oferă putere de la turații joase, iar în modul Sport adaugă resurse de cuplu suplimentare atunci când vrei să te bucuri de senzații de excepție la turații înalte.

Energie sculptată


Stilul atemporal al lui Levante este ușor de recunoscut prin proporțiile dramatice și liniile graționase, care sunt amplificate de detaliile exterioare, precum gurile de aer în nuanța albastru, simbol al tehnologiei hibride. Frumusețea continuă să uimească la interior, unde ești îmbrățișat de materiale sofisticate și de noul instrumentar de bord HD.


Noutati
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page