Fiat 500s lansat

13-Mar-2016

 

Pe lângă noul 124 Spider, Fiat a expus la Salonul Auto de la Geneva și versiunea 500S a popularului model mini. Aceasta oferă o serie de accesorii sportive pentru cei care vor ca mașina lor să mimeze agresivitate, chiar dacă nu oferă prea mulți cai putere.

Noul 500S oferă un spoiler frontal redesenat, un spoiler posterior nou, praguri laterale noi, jante de 15 inch oferite standard și de 16 inch opțional, cu finisaj negru mat. Caroseria poate fi vopsită în două noi culori, albastru Metallic Azure și verde mat Alpine Green. Aceste nuanțe contrastează cu nuanța Satin Graphite, folosită la nivelul oglinzilor laterale, al jantelor, al portbagajului și al mânerelor de uși.

Interiorul a primit scaune de culoare neagră, un plafon negru, inserții de culoare albă, albastră sau galbenă la nivelul întregului habitaclu, un volan sport și alte noi elemente vopsite în Satin Graphite la nivelul planșei de bord, pentru a crea o corespondență cu exteriorul.

Tehnologia este la locul ei, noul 500S oferind un ecran de 7 inch pentru sistemul multimedia, navigație prin satelit, conexiune Bluetooth și suport pentru Apple CarPlay și Android Auto. Există și un sistem de sunet creat de Beats, care vine cu un subwoofer și o capacitate de 400 watt.

 

Versiunea expusă la Geneva a fost echipată cu un motor Multijet de 1.3 litri, care garantează o accelerație de la 0 la 100 de km/h în 10.7 secunde și un consum mediu de numai 3.4 litri/100 km.

 

Please reload

Noutati

December 8, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square