Iveco a câştigat cu noul Eurocargo “International Truck of the Year 2016”


Noul Eurocargo – versiune “super-eco”, un veritabil “birou pe roţi” – a fost votat “International Truck of the Year 2016” de juriul format din 25 de ziarişti europeni de la tot atâtea publicaţii de renume cu experienţă în domeniul vehiculelor comerciale.

Votul a fost anunţat marţi seară la Solutrans, târgul bienal al profesioniştilor din transport, care are loc la Lyon, Franţa.

Este al patrulea premiu câştigat de Iveco în ultimii 4 ani, “ceea ce demonstrează angajamentul companiei în dezvoltarea tehnologiei şi accentul pus pe costul scăzut de proprietate (TCO) şi pe transportul sustenabil”, precizează compania, într-un comunicat remis redacţiei.

Premiul vine după titlul “International Truck of the Year 2013” câştigat de Stralis, după “International Van of the Year 2015” – câştigat de Daily – şi după “International Coach of the Year 2016”, câştigat de Magelys.

Noul camion Iveco din segmentul mediu a luptat cu o concurență puternică pentru a câștiga premiul “pentru că a adus cea mai mare contribuție la eficiența transportului rutier pe baza unor criterii care au inclus inovații tehnice, confort, sigurantă, manevrabilitate, economie de combustibil, amprenta asupra mediului înconjurător și costul total de proprietate (TCO)”.

ȚSuntem foarte mândri de această recunoaştere a Noului Eurocargo, camionul pe gustul citadin, pentru că este un produs care respectă atât persoanele, cât şi mediul înconjurător. Este ultima generaţie a unui vehicul care, cu o jumătate de milion de unităţi vândute în lume, a fost liderul segmentului mediu european ani de zile. În ultimii 4 ani am câştigat acest premiu la toate categoriile: este un record absolut. Suntem singurul producător de camioane şi autobuze care are pe linia de producţie 4 ‘vehicule ale anului’, o recunoaştere importantă a investiţiei făcute de grup pentru reînnoirea gamei noastre de produse cât şi a faptului că suntem lider în tehnologii, cum ar fi de exemplu Euro VI HI-SCR”.

Avantajul Iveco: reducerea consumului şi a emisiilor de noxe

Sustenabilitatea și eficiența energetică se află în centrul eforturilor mărcii, direcţionate către cercetările pentru reducerea consumului şi emisiilor generate de motoarele diesel tradiţionale, care au dus la avantajul Iveco: tehnologia motoarelor Hi-SCR. Aceasta direcţie strategică a condus la promovarea folosirii variantelor alternative de combustibil şi la supremaţia Iveco la nivel european, în versiunile cu propulsie pe gaz natural.

Noul Eurocargo completează evoluţia gamei Iveco prin introducerea de importante inovaţii în privinţa motoarelor, siguranţei, confortului, reducerii costurilor şi sustenabilitaţii mediului înconjurător. Această evoluţie este generată de valorile mărcii, tehnologia, costul total de proprietate (TCO) redus, sustenabilitatea şi un permanent parteneriat de business cu clienţii, şi de scopul de a fi “Iveco. Partenerul tău pentru un transport sustenabil.”

Un singur sistem antiemisii: Hi-SCR cu filtru pasiv de particule diesel

Eurocargo este singurul vehicul commercial de gamă medie Euro VI care satisface standardele de emisii cu un singur sistem antiemisii, sistemul Hi-SCR cu filtru pasiv de particule diesel. Această soluţie unică nu schimbă procesul de ardere, deoarece acesta funcționează cu un aport de aer proaspăt în loc de recircularea gazelor de evacuare.

Motoarele Iveco Tector 5 şi Tector 7 sunt optimizate pentru a se potrivi condițiilor normale de exploatare ale misiunilor urbane, în timp ce noul turbocompresor permite vehiculului să răspundă dinamic atât la accelerație cât și la pornire, ceea ce conduce la economii de combustibil de până la 8%.

Versiune “super-eco”, un “birou pe roţi”

Plecând de la supremaţia Iveco în sectorul gazelor naturale, noul Eurocargo este disponibil într-o versiune “super-eco” care rulează pe gaz natural comprimat (CNG), cu impact redus asupra mediului înconjurător și oferind avantaje economice în comparație cu versiunile diesel.

Motorul Tector de șase litri 210 CP oferă beneficii semnificative în domeniul eficienței, emisiilor și întreținerii. Deja conform cu standardele Euro VI de emisii etapa C (impuse de la 31.12.2016), acest vehicul are acces la zonele restrictionate din centrele orașelor, oferind un avantaj suplimentar în misiunile cu opriri dese. În plus, vehiculele Eurocargo pe gaze naturale sunt extrem de silenţioase, ceea ce le face perfecte pentru misiunile urbane pe timp de noapte.

Noul Eurocargo este cu adevărat partenerul citadin ideal: prietenos cu mediul înconjurător, efficient din punct de vedere al combustibilului, manevrabil şi confortabil – un “birou pe roţi” – toate acestea, împreună cu un cost total de proprietate scăzut, îl face partenerul pentru un transport sustenabil. Sloganul de marketing “Camionul pe gustul citadin” descrie perfect Eurocargo.

Iveco este o marcă a CNH Industrial N.V., lider mondial în bunuri de capital, companie listată la Bursa din New York (NYSE: CNHI) şi la Bursa italiană (MI: CNHI). Iveco proiectează, produce şi comercializează o gamă variată de vehicule comerciale din gama uşoară, medie şi grea, vehicule off road şi vehicule pentru aplicaţii speciale off road.

Gama amplă de produse a mărcii include Daily, vehiculul care acoperă segmentul între 3 – 7 tone, Eurocargo, între 6 – 19 tone, Trakker (dedicat misiunilor off-road) şi Stralis, peste 16 tone. În plus, marca Iveco Astra construieşte camioane off-road, camioane de mare tonaj rigide şi articulate, cât şi vehicule speciale.

Iveco are aproape 21.000 angajaţi la nivel global. Iveco deţine fabrici în 7 ţări din Europa, Asia, Africa, Oceania şi America Latină unde produce vehicule folosind cele mai avansate tehnologii. 4.200 de birouri de vânzări şi service din peste 160 de ţări asigură suport tehnic oriunde s-ar afla vehiculul Iveco în misiune.

#iveco #eurocargo #truckoftheyear #romil #SCR

Noutati
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© AUTOPADOVA contact@autopadova.ro

Iasi, Sos. Iasi-Letcani DN 28 km 61

Iasi, Calea Chisinaului 57

Bacau, Calea Republicii 179

ROMIL@ www.romil.ro

Autopadova dealer autorizat Alfa Romeo,Fiat, Jeep, Suzuki.

Romil Automotive dealer autorizat Iveco.

Autopadova - dealer FIat din 1995

Romil - dealer Iveco din 1997

Descarca brosura modele 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon